Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden De Bommel Beer

Voor alle materialen in de feestkoffers en de kleding geldt:
Alleen onder toezicht van volwassenen gebruiken. Er zitten materialen in die schadelijk kunnen zijn voor kinderen jonger dan drie jaar.
De Bommel Beer is niet aansprakelijk voor schade die op enigerwijze voortvloeit uit het gebruik van de geleverde materialen.
Na telefonische of schriftelijke reservering van de feestkoffer(s) en kleding ontvangt de huurder een bevestiging van de Bommel Beer.
Reserveringen kunnen uiterlijk twee weken voor de reserveringsdatum kosteloos geannuleerd worden. Indien later wordt geannuleerd zijn de huurkosten gewoon verschuldigd.
De themahandleiding kan een week voor de reserveringsdatum worden opgehaald zodat men het feestje kan voorbereiden. Indien gewenst sturen wij de handleiding op. De kosten bedragen € 4,70 (incl. BTW) en zijn voor de huurder.
De feestkoffer en kleding kan een avond voor het feestje opgehaald worden en wordt dezelfde avond van het feest of uiterlijk 1 dag later voor 12.00 uur teruggebracht. Indien de huurder verder weg woont ophaaltijd en terugbreng tijd in overleg.
Bij het ophalen van de feestkoffer en kleding wordt de inhoud samen met de huurder doorgenomen. Acceptatie van de feestkoffer door de huurder betekent dat de inhoud als compleet en kwalitatief in orde wordt bevonden.
Bij het ophalen van de feestkoffer(s) en de eventueel extra bestelde artikelen, dient het volledige bedrag te worden voldaan.
Voor de feestkoffer(s) en kleding geldt een borg van € 50,- . De borg wordt bij het ophalen van de koffer(s) en kleding betaald. Bij een correcte inlevering van het geheel zal deze borg worden terug betaald. Verlies of onherstelbare schades worden in rekening gebracht.
De huurprijs heeft betrekking op éénmalig gebruik van de feestkoffer(s) en kleding. De huurder mag het gehuurde niet uitlenen of verhuren aan derden.
De kleding wordt uitsluitend door de Bommel Beer gereinigd.

Leveringsvoorwaarden themacadeautjes en traktaties

Bevestiging
Na ontvangst van uw bestelformulier ontvangt u per e-mail een bevestiging /factuur van de Bommel Beer waarin het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten staat aangegeven.
Ons streven is binnen 24 uur een bevestiging per email te sturen. De artikelen zijn in principe op voorraad, indien dit niet het geval is zullen wij u erover informeren.

Standaard verzend- en verpakkingskosten
Alle prijzen zijn per stuk, in euro’s en inclusief BTW en verzendkosten.
Op de bevestiging/factuur staan tevens de verzendkosten.
De Bommel Beer hanteert bij het versturen van pakjes binnen Nederland de tarieven van DHL. DHL bezorgt binnen maximaal 5 werkdagen. Indien een pakje met spoed bezorgt moet worden, versturen wij via TNT en kost versturen € 8,20 (incl. BTW)
Wij hanteren de volgende verzend- en verpakkingskosten:
Bij een aankoopprijs t/m € 7,50 zijn de verzendkosten € 3,35 (incl. BTW).
Bij een aankoopprijs € 7,51 t/m 25,00 zijn de verzendkosten € 4,70 (incl. BTW).
Bij een aankoopprijs € 25,01 t/m 50,00 zijn de verzendkosten € 6,00 (incl. BTW).
Bij een aankoopprijs t/m € 50,01 t/m 100,00 zijn de € 8,20 (incl. BTW).
Bij aankopen boven € 100 zijn de verzendkosten op aanvraag.
Verzendkosten voor levering buiten Nederland op aanvraag.

Betaling en verzending
Na ontvangst van deze email dient het aankoopbedrag vermeerderd met verzendkosten binnen 14 dagen overgemaakt te worden op rekening van de Bommel Beer: Vergeet niet uw naam, adres en het factuurnummer te vermelden.
Na ontvangst van uw betaling zullen wij de artikelen binnen 3 werkdagen naar u opsturen. Is uw betaling na 14 dagen niet bij ons binnen, dan gaan de bestelde artikelen weer terug in de verkoop.
Tijdens schoolvakanties kunnen andere levertijden gelden.
De Bommel Beer is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van de pakjes/pakketten tijdens de verzending. De Bommel Beer biedt de mogelijkheid het pakket aangetekend te laten versturen. Dit kunt u laten weten door een email te sturen naar info@debommelbeer.nl. De kosten van deze optie zal aan u worden doorberekend.
Indien u in de buurt woont kunt u in overleg de cadeautjes bij de Bommel Beer ophalen. U betaald dan contant en hoeft geen verzendkosten te betalen.

Retourneren
Indien een artikel beschadigd wordt afgeleverd dient u dat binnen 24 uur per e-mail aan ons door te geven. U kunt het product terugsturen in de originele verpakking en wij sturen u een nieuw exemplaar toe. De retour verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. Ongefrankeerde zendingen nemen wij niet retour.
Als klant bent u gerechtigd binnen 7 werkdagen na levering, de bestelling aan De Bommel Beer terug te sturen mits ongebruikt en voorzien van originele verpakking. De verzendkosten komen voor rekening van de klant. De retourzending dient binnen 2 dagen na ontvangst van de artikelen per e-mail aan De Bommel Beer kenbaar gemaakt te worden.
Niet aangemelde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd. Het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) wordt binnen 30 dagen op uw bank- of girorekening gestort. De Bommel Beer behoudt zich het recht om niets of slechts een gedeelte van het bedrag terug te betalen, of de retourzending te weigeren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd.

Tot slot

De kadootjes / traktaties kunnen qua kleur en afbeelding enigszins afwijken van de geleverde producten.
De prijzen en teksten op de site zijn onder voorbehoud van typefouten. De Bommel Beer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.
De cadeautjes van de Bommel Beer zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar i.v.m. kleine onderdelen.
Alle tekeningen van de thema’s en het logo zijn eigendom van De Bommel Beer en mogen niet gebruikt en bewerkt worden voor zakelijk- of privégebruik zonder schriftelijke toestemming van De Bommel Beer.
Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan met de bestelling of levering, neem dan direct contact met ons op via de contactpagina.